Etsi

Paranna yrityksesi näkyvyyttä netissä ja somessa

Paranna yrityksesi näkyvyyttä netissä ja somessa

Aika

3.12.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tänä päivänä ei riitä, että yritykselläsi on verkkosivut tai -kauppa. Sivustosi tulee myös olla helposti löydettävissä sekä lähellä (potentiaalisia) asiakkaitasi olivat ne sitten ihmisiä tai yrityksiä. Tämä koulutus auttaa yrityksen löydettävyyden parantamisessa esittelemällä palveluita, joiden kautta kasvattaa näkyvyyttä. Käytännön läheinen noin tunnin sessio käy vaihevaiheelta läpi prosessin. Vinkkien hyödyntäminen ei vaadi suurta mainosbudjettia ja osapalveluista on täysin ilmaisia.

Koulutuksen sisältöä

  • Kuinka luoda kontakteja ihmisiin jotka etsivät yritystäsi
  • Kuinka luoda yrityksellesi profiili palveluihin: Google My Business, LinkedIn,Facebook

Koulutus on erittäin käytännönläheinen. Koulutuksen aikana näet vaihe vaiheelta profiilienrakentamisen. Koulutus sopiikin erityisesti yrittäjille ja työntekijöille joiden vastuualueeseen kuuluu digitaalisesta näkyvyydestä vastaaminen tai huolehtiminen. Koulutuksen jälkeen pystyt avaamaan tai kehittämään yrityksen verkkoprofiileja tehokkaasti. Koulutus ei vaadi syvällisiä taustatietoja, mutta ymmärrys sosiaalisesta mediasta auttaa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Joop Tenhunen

Joop Tenhunen on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija joka on saanut oppinsa kansainvälisessä ympäristössä ja erilaisten kokemuksien kautta löytänyt intohimonsa digitaalisen markkinoinnin saralta. Hänen erikoisosaalueinaan toimivat esimerkiksi sisältö- ja video-markkinoinnin valjastaminen yritysten hyötykäyttöön. Joop kouluttaa sekä suomeksi että englanniksi ja hänen koulutusalueina toimivat erityisesti digitaalinen markkinointi ja mainonta sekä verkkopalveluiden turvallinen käyttö.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan. Ohjeet tallenteen katsomiseen sekä koulutuksen materiaali lähetetään kaikille ilmoittautuneille koulutuksen jälkeen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity