Etsi

Emergency banner

Paranna yrityksesi näkyvyyttä netissä ja somessa

Paranna yrityksesi näkyvyyttä netissä ja somessa

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Tänä päivänä ei riitä, että yritykselläsi on verkkosivut tai -kauppa. Sivustosi tulee myös olla helposti löydettävissä sekä lähellä (potentiaalisia) asiakkaitasi olivat ne sitten ihmisiä tai yrityksiä. Tämä koulutus auttaa yrityksen löydettävyyden parantamisessa esittelemällä palveluita, joiden kautta kasvattaa näkyvyyttä. Käytännön läheinen noin tunnin sessio käy vaihevaiheelta läpi prosessin. Vinkkien hyödyntäminen ei vaadi suurta mainosbudjettia ja osapalveluista on täysin ilmaisia.

Koulutuksen sisältöä

  • Kuinka luoda kontakteja ihmisiin jotka etsivät yritystäsi
  • Kuinka luoda yrityksellesi profiili palveluihin: Google My Business, LinkedIn, Facebook

Koulutus on erittäin käytännönläheinen. Koulutuksen aikana näet vaihe vaiheelta profiilienrakentamisen. Koulutus sopiikin erityisesti yrittäjille ja työntekijöille joiden vastuualueeseen kuuluu digitaalisesta näkyvyydestä vastaaminen tai huolehtiminen. Koulutuksen jälkeen pystyt avaamaan tai kehittämään yrityksen verkkoprofiileja tehokkaasti. Koulutus ei vaadi syvällisiä taustatietoja, mutta ymmärrys sosiaalisesta mediasta auttaa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Reidar Wasenius Tieturi Oy
Reidar Wasenius on Suomen eturivin IT-kouluttajia. Hän on auttanut ihmisiä hyödyntämään uusimpia tietotekniikan ratkaisuja jo 35 vuoden ajan. Reidarin monipuolinen tausta sekä yrittäjien että kansainvälisten suuryritysten parissa on antanut hänelle vahvaa liiketoiminnan osaamista, jonka ansiosta osallistujat saavat aina heitä parhaiten palvelevaa koulutusta.

Reidar avaa monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeän sujuvasti ja innostavasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hänen suosituimpia osaamisalueitaan tällä hetkellä ovat sosiaalisen median tehokas hyödyntäminen, digitaalinen markkinointi ja Googlen työkalut.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 3.12.2019. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenteen kesto noin 70 min.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity