Etsi

Emergency banner

Koko perheen risteily

Koko perheen risteily

Aika

15.9.2019 | 8:00 - 20:00

Paikka

Viking Grace

Hinta

Jäsenhinta 13-25 e (+alv)
Vapaa-aika

Nyt viihdytään ja verkostoidutaan koko perheen voimin!

Varsinais-Suomen Yrittäjien Koko perheen risteilylle ovat tervetulleita yrittäjät perheineen viettämään mukavaa ja hauskaa sunnuntaita samanhenkisessä seurassa piknikristeilylle.

Tapahtumassa ovat mukana mm. taikuri ja jonglööritaituri Kai Kuutamo, Suomen nuorin yrittäjä Arvi "Korumies" Martikainen, Pikkuyrittäjät-konseptin kehittäjä ja yrittäjä Mikko Nurminen ja tietysti Ville Viikinki. (Lisätietoja esiintyjistä alla.) Ohjelmaa ja tietoiskuja on luvassa niin yrittäjille, puolisoille kuin lapsillekin.
Risteilyä ovat mahdollistamassa kumppanimme Liedon Säästöpankki ja Viking Line.

Kannattaa varata paikat risteilylle nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. 
Osallistumismaksu vaihtelee iän mukaan - perheen kaikkein pienimmät seilaavat maksutta. Osallistumismaksu sisältää risteilyn, ohjelman sekä buffet-lounaan ruokajuomineen. 

Päivän aikataulu:

8.00 Ilmoittautuminen Turun satamassa

8.45 Viking Amorella lähtee

9.00 Kokoontuminen kokoustilaan kannelle 10
Tarjolla pientä suolaista, ohjelmassa puheenvuoroja ja tietoiskuja, toiminnallisia pisteitä, keskusteluja ja verkostoitumista sekä paljon naurua!

Kai Kuutamon jongleeraushetki

Ryhmäkeskustelut;
Hyvät käytännöt jakoon - omat vinkit perhearjen pyörittämiseen

Yrittäjä Mikko Nurminen
Case Pikkuyrittäjät

10.15 Tauko

10.45 Sirkustaitelija Kai Kuutamo Show

11.15 Asiantuntijapuheenvuorot

Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Yrittäjää ja perheenjäsentään koskevat lainsäädäntömuutokset

Maija Koivunen, Liedon Säästöpankki
Yrittäjäperheen talouden tasapaino

12.00 Buffet-ruokailu

14.10 Laivanvaihto Maarianhaminassa -> siirtyminen Viking Gracelle

15.00 Kokoontuminen kokoustilaan kannelle 9

Keynote: Korumies Arvin yrittäjyystarina

Yrittäjyysteemainen rento paneelikeskustelu

Karkkbingo

18.00 Omaa aikaa laivalla

19.50 Laiva saapuu satamaan

Ville Viikinki vierailee tapahtumassa, mutta aikataulu varmistuu myöhemmin.

Hinnasto:

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%

Osallistujatyyppi Hinta
Aikuinen (jäsen) 25 e
Nuori - 12-17 v. (jäsen) 19 e
Lapsi - 6-11 v. (jäsen) 13 e
Lapsi - alle 6 v. (jäsen) maksuton
Aikuinen (ei jäsen) 40 e
Nuori - 12-17 v. (ei jäsen) 29 e
Lapsi - 6-11 v. (ei jäsen) 21 e
Lapsi - alle 6 v. (ei jäsen) maksuton

 

Puhujat ja esiintyjät:

Kai Kuutamo

Kai Kuutamo on jongleeraukseen keskittynyt sirkustaiteilija, jolla on takanaan satoja esiintymisiä yksin ja eri ryhmien kanssa. Hän on koulutettu sirkustaiteiden opettaja, Sirkussirkus Putiikin omistaja, Herttakuninkaat-ryhmän toinen perustajajäsen ja myös Multi Bueno -festivaalin perustaja ja järjestäjä.

Kai tuo risteilylle sirkustunnelmaa tapahtuman toisena juontajana. Häneltä nähdään myös Kai Kuutamo Show risteilyn aikana. Kenties hän tuo myös jongleerausoppejaan kaikkien osallistujien kokeiltavaksi...

Arvi "KoruMies" Martikainen

"Olen Arvi Martikainen. KoruMies. Hevosmies. Yksi suomen nuorimmista yrittäjistä, sekä aktiivinen kiusaamisen vastustaja ja puhuja. Noin neljä vuotta sitten, eteeni tuli tarve. Tarve saada uusi kilpahevonen, jonka hankinnan rahoittaisin itse.

Ollessani vasta 10-vuotias, en saanut ulkopuolista palkkatyötä, joten päätin työllistää itse itseni. Ja siitä sai alkunsa tarina joka tänäkin päivänä jatkaa kasvuaan. Tarina nuoresta pojasta, unelmasta ja päämäärätietoisuudesta. Tule kuuntelemaan mun tarina ja muista: esteet on tehty ylitettäviksi - niin kilpakentillä kuin elämässäkin."

Mikko Nurminen, Pikkuyrittäjät

Yli 20 vuotta yrittäjänä toiminut Mikko Nurminen kehitti vuonna 2013 suuren suosion saaneen Pikkuyrittäjät-ohjelman. Omien lastensa pihaleikeistä syntynyt idea on kasvanut jo ilmiöksi suomalaisissa alakouluissa ja yli 35 000 lasta on päässyt harjoittelemaan yrittäjyyttä ja työelämätaitoja hauskalla ja motivoivalla tavalla koulupäivän aikana.

Nurminen on ollut perustamassa useita yrityksiä, mm. Fonectalle myydyn Kotisivukone-palvelun, joka nousi lyhyessä ajassa Suomen suosituimmaksi kotisivu- ja verkkokauppapalveluksi. Nyt Nurminen toimii voimakkaasti kasvavien startupien AddSearchin ja Hostawayn taustoilla sekä on sijoittajana useissa muissa yrityksissä. Nurminen on myös mukana elokuussa julkaistavassa EXIT-kirjassa, jossa 15 yrittäjää kertoo oman tarinansa.