Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjän mieli työssä

Yksinyrittäjän mieli työssä

Yksinyrittäjän mieli työssä

Aika

5.11.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Hyvin tehdystä työstä tulee hyvä mieli ja hyvällä mielellä tekee parempaa työtä. Mielekäs ja merkityksellinen työ ylläpitää mielenterveyttä, mutta pahimmillaan työ voi myös sairastuttaa. Miten yksinyrittäjänä johdat omaa työhyvinvointiasi? Mitä hyvinvointi työssä tarkoittaa sinulle? Yrittäjien ja Mieli ry:n yhteistyössä tuottama webinaari auttaa herättelemään ajatuksia ja saat muutaman vinkin ja työkalun aiheeseen liittyen.

Sisältöä:

  • Omat arvot valintojen ja tekemisten taustalla
  • Yrittäjän hyvinvoinnin peruspilarit
  • Kiire vie ja yrittäjä vikisee?
  • Et voi hallita aikaa, mutta jotakin voit
  • Kivastakin työstä on päästettävä välillä irti, mutta miten?
  • Ratkaisut eivät ole aina helppoja tai mukavia

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti yksinyrittäjille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet voivat osallistua. Webinaari on osa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n yhteistyössä kehittämää Yrittäjäkilta -toimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana suunnittelija Paula Noresvuo, MIELI ry

Paula on elänyt suurimman osan työurastaan, reilut 20 vuotta, pienyrittäjän elämää. Nykyisin hän koordinoi Yrittäjien hyvinvointikiltatoimintaa Suomen Mielenterveysseurassa, on mielenterveyden ensiapu -ohjaaja ja ohjaa ja kouluttaa myös yrittäjäryhmiä. Paula haluaa herätellä yrittäjiä pitämään hyvää huolta itsestään ja omasta jaksamisestaan.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutukseen sisältyy varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity