Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien leffailta: Mestari Cheng

Yrittäjien leffailta: Mestari Cheng

Aika

4.12.2019 | 18:00 - 20:30

Paikka

Kino Vaakuna, Lohja
Vapaa-aika

Uudenmaan Yrittäjät ja Elisa kutsuvat yrittäjät viihtymään ja rentoutumaan elokuvailtaan Lohjalle.

Mestari Cheng on elokuva hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta. 

Mestari Cheng kertoo kiinalaisesta mestarikokki Chengistä (Chu Pak Hong), joka saapuu yllättäen poikansa kanssa Suomen Lappiin, Kittilään. Sattumien kautta Cheng päätyy kokkaamaan Sirkan (Anna-Maija Tuokko) baariin ja hän tuo todella uusia ja erikoisia makuja paikallisille, joista Vilppula ja Romppainen (Vesa-Matti Lori ja Kari Väänänen) käyvät syömässä baarissa joka päivä. Pikkuhiljaa Cheng ystävystyy Sirkan baarin pitäjän ja asiakkaiden kanssa samalla kun Sirkka koittaa ratkaista arvoitusta Chengin tulosta Suomeen.

Ikäraja: 7
Pituus: 114 min.
Ohjaus: Mika Kaurismäki, Käsikirjoitus: Hannu Oravist, Näyttelijät: Anna-Maija Tuokko, Chu Pak Hong, Vesa-Matti Lori, Kari Väänänen
Tuotanto: Marianna Films, yhteistyössä QianJi Culture Co. Ltd. Hangzhou
Genret: Draama, Komedia

Tapahtuma on yrittäjille avecin kera maksuton ja sisältää elokuvaillan perinteisine leffaherkkuineen.

Ilmoittaudu mukaan (huom! myös avecista tulee täyttää oma ilmoittautumislomake). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: Sanna Sassi,

Lämpimästi tervetuloa mukaan!