Etsi

kuvituskuva hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin jatkokurssi

Hakukoneoptimoinnin jatkokurssi

Aika

26.11.2019 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsennille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Uusia vinkkejä ja näkökulmia hakukoneoptimointiin!

”Googlaaminen” on monen ihmisen kohdalla arkipäivää. Ostopäätökset suurimmalta osin alkavat hakukoneessa (Google, Bing jne.), kun tuotteesta tai palvelusta etsitään tietoa ja kokemuksia. Kehitä yrityksesi nettisivut entistä hakukoneystävällisemmäksi tämän syvällisemmän koulutuksen uusien vinkkien ja näkökulmien avulla. Tämä etäkoulutus täydentää aiemmin pidettyä peruskurssia.

Onnistunut hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) pohjautuu nettisivuston oikein toteutettuihin teknisiin elementteihin, hakusanatutkimukseen ja sisältöoptimointiin. Tärkeä osa kokonaisuutta ovat myös muun muassa keyword mapping -kartoitus, Google My Business -tili, Google Maps -karttalokaatiot ja linkitykset (sisäinen ja ulkoinen). Pohjan sekä perusteiden oltaessa kunnossa hakukonenäkyvyyttä ja orgaanista liikennettä voidaan vahvistaa muilla niin sanotuilla ulkopuolisesti tukevilla SEO-toimilla.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) syvällisemmässä koulutuksessa opit enemmän siitä, että miten hakukoneoptimointi on laajempi käsite ja työkenttä. Käymme käytännön esimerkein lävitse muun muassa:

  • miten sopivimmat hakusanat kartoitetaan keyword mappingilla, jotta sisältöstrategia on järkevää
  • mikä on Google My Business -tilin rooli SEO-työssä
  • miksi Google Maps -karttalokaatiot ovat tärkeitä
  • mitä pitää tietää sisäisistä ja ulkoisista linkityksistä

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja syventää hakukoneoptimoinnin perusteita.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttaja SEO Specialist Riku Kiljunen, Quru Oy

Riku Kiljunen työskentelee Qurulla SEO Specialistina hakukoneoptimoinnin parissa. Hänen työnkuvaansa liittyy laaja-alaisesti hakukoneoptimoinnin eri osa-alueet sisällön tuottamisesta ja optimoinnista hakusanojen tutkimukseen ja analysointiin sekä tekniseen osaamiseen. Asiakkaita löytyy isoista globaaleista yrityksistä pienempiin kotimaisiin yrityksiin. Hakukoneoptimoinnin työssä Rikua kiehtoo sen moninaisuus ja se, että hakukoneoptimointi ei ole aina vain yksi projekti vaan työkenttä elää koko ajan.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity