Etsi

iStock_google_haku

Google Ads jatkokurssi

Google Ads jatkokurssi

Aika

21.11.2019 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Oletko jo luonut ensimmäiset kampanjasi Google Adsissa ja haluat syventää tietotaitoasi työkalun käytössä? Google Adsin jatkokoulutuksessa tutustutaan muunmuassa eri hintatarjousstrategioihin, kuinka asettaa konversioseuranta sivustolle ja miten tavoittaa asiakkaita tehokkaasti uudelleen markkinoinnin avulla. 

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka ovat jo luoneet kampanjoita ja haluavat tehostaa hakumainontaansa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Emil Siniketo, Quru Oy

Emil Siniketo Qurulla digitaalisen mainonnan ja analytiikan parissa. Emil auttaa asiakkaita ymmärtämään mitä digimainonta on ja miten eri lähteiden kautta tukea liiketoiminnallisia tavoitteita. Lisäksi Emil kertoo asiakkaille dataan perustuen, kuinka parantaa verkkoliiketoimintaa. Emilin mielestä hänen työssään on kiinnostavinta mitattavuus, dataan pohjautuvat oivallukset ja niiden hyödyntäminen yhdessä asiakkaan kanssa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity