Etsi

Emergency banner

Liity Lapin Yrittäjiin

Digitaidoilla yritys kasvuun - Googlen ja Yrittäjien koulutuskiertue

Digitaidoilla yritys kasvuun - Googlen ja Yrittäjien koulutuskiertue

Aika

28.1.2020 | 9:00 - 12:15

Paikka

Kouvola

Hinta

Maksuton
Koulutus

Googlen ja Suomen Yrittäjien tarjoamassa maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti sitä, miten digitaalisuuden lisääntyminen vaikuttaa yritystoimintaan aina tuotekehityksestä tulosriville asti. 

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka pohtii yrityksen digitaalisen toiminnan kasvattamista - oli kyse digimarkkinoinnista, asiakasymmärryksen kasvattamisesta verkossa tai vaikkapa verkkokaupan perustamisesta tai kehittämisestä. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi syvällistä digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin osaamista - tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa.

Osallistavan työpajan jälkeen näet yritystoimintasi uusin silmin ja voit päättää, millä tavoin juuri sinä voit hyödyntää digitaalisuutta yrityksesi kasvattamisessa ja kehittämisessä. Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen, ml. digitaalinen markkinointi. Saat jokaiseen osa-alueen kehittämiseen listan hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmis lista yrityksesi kehittämiseen niin ideoiden, käytännön toiminnan kuin työkalujen tasolla. 

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa.

Ohjelma
9.00-9.30 kahvit
9.30-10.30 koulutus
10.30-10.45 tauko
10.45-11.45 koulutus
11.45-12.15 aikaa kysymyksille

ILMOITTAUDU TÄSTÄ KOUVOLAN KOULUTUKSEEN

Muiden paikkakuntien koulutukset löydät täältä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity