Etsi

Emergency banner

Google My Business: Tule löydetyksi Google Searchsissä ja Google Mapsissa

Google My Business: Tule löydetyksi Google Searchsissä ja Google Mapsissa

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Google My Busineksen avulla voit esitellä yrityksesi ilmaiseksi asiakkaille, kun he tekevät hakuja yrityksestäsi. Tällä kurssilla saat opastuksen siihen, miten sinun yrityksesi löytyy jatkossa Google haussa ja Google Maps-sovelluksesta ja kuinka tärkeää paikallinen näkyvyys on yrityksille.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten Google My Business toimii ja miten voit rekisteröidä yrityksesi siihen. Sinulle näytetään myös, miten sen käyttöliittymä toimii ja miten on mahdollista luoda maksuton verkkosivusto yrityksellesi.

Koulutus auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi näkyvyyttä ilmaiseksi ja on ehdottomasti yksi tärkeimpiä työkaluja yrityksesi näkyvyyden ja löydettävyyden parantamiseen.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Jani Rikkola, Tieturi Oy
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi. Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutukseen voivat osallistua niin yrittäjät kuin yrityksen perustamista harkitsevat, olitpa Suomen Yrittäjien jäsen tai et.

Koulutus tallennetaan. Ohjeet tallenteen katsomiseen sekä koulutuksen materiaali lähetetään kaikille ilmoittautuneille muutaman päivän sisällä koulutuksen jälkeen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity