Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Sosiaalisen median perusteet

Sosiaalisen median perusteet

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Valitse yrityksellesi sopivat kanavat ja suunnittele sisältökalenteri! Tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään eroavaisuudet eri sosiaalisen median kanavien välillä ja kuinka tärkeää on viestiä oikealla tavalla oikeassa kanavassa.

Koulutus alkaa tutustumisella suosituimpiin sosiaalisen median kanaviin kuten Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin ja YouTubeen. Opit samalla, miten valita juuri sinun yrityksellesi oikeat sosiaalisen median kanavat, joissa näkyä. Tämän lisäksi saat ohjeet omaan sosiaalisen median sisältökalenterin tekoon, jonka avulla.

Jos oma suunnitelma ja tekeminen on vielä hakusessa, tämä valmennus auttaa sinut varmasti alkuun.  Kuulet myös neuvoja siihen, miten vastaat erilaisiin viesteihin sosiaalisessa mediassa, ovat ne sitten kielteisiä tai myönteisiä. Lopuksi kuulet vielä, millä eri tavoilla ja työkaluilla voit seurata, mitata ja analysoida yrityksesi toimintaa sosiaalisessa mediassa.

Koulutus sopii erityisesti yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää paremmin sosiaalisen median merkityksen omalle liiketoiminnalle sekä aloittaa sen hyödyntämisen osana digitaalista markkinointiaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

TILAA KOULUTUKSEN TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Joop Tenhunen, Tieturi Oy
Joop Tenhunen on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija joka on saanut oppinsa kansainvälisessä ympäristössä ja erilaisten kokemuksien kautta löytänyt intohimonsa digitaalisen markkinoinnin saralta. Hänen erikoisosaalueinaan toimivat esimerkiksi sisältö- ja video-markkinoinnin valjastaminen yritysten hyötykäyttöön. Joop kouluttaa sekä suomeksi että englanniksi ja hänen koulutusalueina toimivat erityisesti Digitaalinen markkinointi ja mainonta sekä verkkopalveluiden turvallinen käyttö.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 3.3.2020. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Tallenteen kesto noin 75 min.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity