Etsi

Emergency banner

Tehosta markkinointiasi maksetuilla digitaalisilla kanavilla

Tehosta markkinointiasi maksetuilla digitaalisilla kanavilla

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Kun haluat tavoittaa asiakkaan, tulee sinun mainostaa myös verkossa. Tässä koulutuksessa opit tuntemaan eri vaihtoehdot verkkomainontaan palvelupolun eri vaiheissa eri kampanjatyypeillä. Saat neuvoja siihen, miten voit yhdistää markkinointistrategiaasi erilaisia maksetun mainonnan kanavia parantaaksesi yrityksesi näkyvyyttä ja tuloksia.

Opit koulutuksen aikana, miten saat parhaan tuloksen yrityksellesi eri kampanjatyypeillä, kuten bannereilla, videomainonnalla, hakukonemarkkinoinnilla, suosittelumarkkinoinnilla ja vaikuttajamarkkinoinnilla. Koulutuksen päätteeksi käymme vielä läpi, miten arvioit kampanjoittesi onnistumista muillakin tavoin, kuin myynnin arvolla.

Koulutus sopii kaikille yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa digitaalista näkyvyyttään maksetulla digitaalisella verkkomainonnalla.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa. Kouluttaja ilmoitetaan myöhemmin.

TILAA TALLENNE TÄSTÄ

Kouluttajana Jani Rikkola, Tieturi Oy
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi. Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 9.4.2020. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi tilauksen jälkeen. Tallenteen kesto noin 80 min.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity