Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vakuttava ja vaikuttava esimies

Menestyksekäs muutosjohtaminen - Esimiehenä muutoksessa

Menestyksekäs muutosjohtaminen - Esimiehenä muutoksessa

Aika

13.3.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Muutoksen edessä aivot sanovat ei, miten esimies voi menestyä ja pärjätä muutoksessa? Miten teet rakentavaa viestintää? Miten paljon informaatiota pitää toistaa? Millainen on esimehen rooli työnantajan edustajana? Onko johtamistyylisi aktiivinen vai passiivinen? Oletko tehtäväjohtaja vai tunnejohtaja? Millaisia vahvuuksia ja kehittämiskohteita sinulla on muutoksen johtamisessa?

Koulutuksen sisältöä

 • Mitä on muutoksen johtaminen ja ennakoiva puuttuminen
 • Sitoutuminen, asenne ja tahto osana onnistunutta muutosta
 • Johdon kirkas visio ja muutosvastarinnan nujertaminen
 • Esimies ja henkilöstö vuoropuhelussa: miten ottaa huomioon erilaiset ihmiset ja muutokseet suhtautujat ja saada heidät sitoutumaan muutokseen
 • Jämäkkä ja vakuuttava esimiestyö
 • Miten rakentaa muutoksen vaatimaa kolminkertaista luottamusta
 • Esimiehen luotettavuus: se, mitä luvataan, tehdään
 • Aikuinen -aikuinen -vuorovaikutus ja sen tarpeellisuus
 • Yhtenäinen toimintakulttuuri onnistumisen edellytyksenä
 • Omat rajat ja vastapuolen rajojen kunnioittaminen
 • Tunteet osana vuorovaikutusta
 • Riittämättömyyden ja suuttumuksen tunteet

Koulutus sisältää tiedon ja teorian lisäksi runsaasti henkilökohtaista pohdintaa esimiehen roolista muutostilanteessa. Osallistujat saavat tiedon, kokemisen ja itse tekemisen kautta välineitä omaan työhönsä muutosjohtamista vaativissa tilanteissa. Mukaasi saat siis menestyvän muutosjohtajan työkalupakin!

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yli 20 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Yrittäjien jäsen, varaa paikka koulutukseen tästä

Jos yritys ei ole Yrittäjien jäsen, varaa paikka tästä

Ilmoittautuminen päättyy 12.3.2020.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity