Etsi

Emergency banner

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

mies käärii hihat

Yrityksen tärkein pääoma – yrittäjän mielenterveys

Yrityksen tärkein pääoma – yrittäjän mielenterveys

Aika

24.3.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mielenterveys on osa yrittäjän hyvinvointia ja terveyttä. Miten se näkyy yrittäjän arjessa? Voiko siitä puhua? Millä taidoilla mielenterveyttä rakennetaan ja vahvistetaan? Mitä tekemistä mielenterveydellä on yrityksen tulos- ja taselaskelmien kanssa?

Sisältö

  • Mitä mielenterveys käsitteenä tarkoittaa ja miten se näkyy yrittäjän arkipäivässä
  • Mielenterveys on myös taloudellinen voimavara
  • Miten tunnistaa ja vahvistaa tekijöitä, jotka toimivat puskurina elämänkoettelemuksissa ja auttavat selviytymään niistä paremmin
  • Mitä voi tehdä itse
  • Miten aloittaa
  • Mistä saa apua

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka yrittäjänä haluat pitää huolta omasta jaksamisestasi ja läheistesi ja yrityksesi hyvinvoinnista. Sinulle, joka maltat pysähtyä kiireen keskellä kysymään itseltäsi, miten voit.

Koulutus on osa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n yhteistyössä kehittämää Yrittäjäkilta -toimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana suunnittelija Paula Noresvuo, MIELI ry

Paula on elänyt suurimman osan työurastaan, reilut 20 vuotta, pienyrittäjän elämää. Nykyisin hän koordinoi Yrittäjien hyvinvointikiltatoimintaa MIELI ry:ssä, on mielenterveyden ensiapu -ohjaaja ja ohjaa ja kouluttaa myös yrittäjäryhmiä. Paula haluaa herätellä yrittäjiä pitämään hyvää huolta itsestään ja omasta jaksamisestaan.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit silti ilmoittautua mukaan.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity