Etsi

Google Analytics verkkosivuille

Google Analyticsin asentaminen verkkosivustolle

Google Analyticsin asentaminen verkkosivustolle

Aika

25.2.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Verkkoanalytiikka on tärkeä osa yritysten verkkonäkyvyyden ja verkkokaupan toiminnan parantamista. Koulutuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi Google Analytics-työkalun asentaminen ja käyttöönotto yrityksen verkkosivuilla.

Koulutuksen sisältöä:

  • Analytics-tilin perustaminen, tilin luominen ja tilirakenne
  • Analytics-seurantakoodin lisääminen omalle verkkosivustolle ja toimivuuden testaaminen
  • Suodattimien hyödyntäminen verkkosivuston seurannassa
  • Kouluttaja vastaa kysymyksiin

Koulutus sopii yrittäjille, jotka eivät ole vielä ottaneet Google Analyticsiä käyttöön, mutta haluavat saada sen toimimaan omilla verkkosivuillaan. Koulutuksen lopussa on varattu aikaa noin 15 min käyttöönottoon liittyviin kysymyksiin. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Googlen kanssa osana Grow with Google -ohjelmaa.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Kouluttajana Jani Rikkola, Tieturi Oy
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Jani Rikkola on tradenomi, joka erikoistui opiskeluissaan digitaaliseen liiketoimintaan. Hän on diginatiivina kasvanut digitalisaation mukana ja haluaa valjastaa digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet voimavaroiksi. Jania kiehtoo asiakaspolun rakentaminen, mittaaminen ja datan hyödyntäminen. Hän kouluttaa digitaalista markkinointia ja mainontaa, verkkoanalytiikkaa sekä hakukoneoptimointia.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity