Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nuoret Yrittäjät x Helsinki Think Company: Pitchaustyöpaja

Nuoret Yrittäjät x Helsinki Think Company: Pitchaustyöpaja

Aika

26.8.2020 | 17:00 - 20:00

Paikka

Meilahti Think Company ja etäyhteys
Nuoret Yrittäjät

Työpajassa saat konkreettiset työkalut pitchin rakentamiseen, eli opit kertomaan yrityksestäsi vaikuttavasti ja napakasti. Lisäksi pureudumme siihen, kuinka hyvällä tarinalla luodaan iskevämpi pitch - oli keskustelukumppanina potentiaalinen asiakas tai sijoittaja. Työpajassa opit myös, kuinka nopeilla kokeiluilla uudet ideat eivät jää puheen tasolle.

Työpajan vetäjänä toimii Tuomas Kulmala Helsinki Think Companylta. Tuomaksella on kokemusta niin tiimien kuin startupien auttamisesta vaikuttavan pitchin luomisessa.

“Siisteintä on kun pääsee näkemään, kuinka lyhyessä ajassa pitchit kehittyvät merkittävästi ja jengi saa onnistumisen kokemuksia!”
-Tuomas Kulmala, Head of Partnerships

Ilmoittaudu työpajaan tästä

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti Nuorten Yrittäjien jäsenille, mutta myös Helsinki Think Companyn yhteisön jäsenillä on mahdollisuus osallistua. Työpajaan otetaan enintään 30 osallistujaa paikan päälle (loput voivat osallistua etänä). Kaikille paikan saaneille ilmoitetaan tästä sähköpostitse muutamaa päivää ennen tapahtumaa.

HUOM! Työpaja järjestetään Meilahden Think Companyn tiloissa osoitteessa Haartmaninkatu 4. Mukaan on mahdollista liittyä myös etänä.