Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

koulutustilaisuus

PERUTTU: Kilpailukykyä ja työllisyyttä pk-yritysten ja ammattikorkeakoulujen TKI-yhteistyöllä

PERUTTU: Kilpailukykyä ja työllisyyttä pk-yritysten ja ammattikorkeakoulujen TKI-yhteistyöllä

Aika

27.3.2020 | 9:00 - 13:00

Paikka

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Seminaari

HUOM! Tilaisuus on peruttu koronavirustilanteen vuoksi ja siirretty syksylle 2020. Uusi ajankohta ilmoitetaan kevään kuluessa. 

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry ja Suomen Yrittäjät järjestävät seminaarin pk-yritysten tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) edistämisestä yhdessä ammattikorkeakoulujen kanssa. Tilaisuus järjestetään 27.3.2020 klo 9-13 Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Helsingissä, osoitteessa Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.

Seminaari on tarkoitettu yrityksille, yritys- ja edunvalvontajärjestöille, elinkeino- ja kehitysyhtiöille, TKI-toiminnan rahoittajille sekä ammattikorkeakouluille.

Tilaisuuden tavoitteena on kasvattaa yritysten innovaatiopotentiaalin hyödyntämistä ja kertoa yhteistyömahdollisuuksista tavoitteen saavuttamiseksi. Ammattikorkeakoulut voivat toimia eri tavoin innovaatioita edistävinä kumppaneina.

Yhteistyötä ja vuoropuhelua toivotaan jatkettavan myös alueellisesti ja paikallisesti, suomalaisten pk-yritysten TKI-toiminnan vahvistamiseksi hallitusohjelman mukaisesti yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa.

Ilmoittautumiset 13.3.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Seminaarin ohjelman löydät oheisesta liitteestä.