Etsi

Emergency banner

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

koulutustilaisuus

Tekoäly - yrittäjän apuäly

Tekoäly - yrittäjän apuäly

Aika

24.4.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € + alv
Etäkoulutus

Koulutus siirtyy syksylle 2020, sitä ei siis pidetä 24.4.2020. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Mitä yrittäjän on hyvä ymmärtää tekoälystä? Miten tekoälyä pääsee hyödyntämään nopeasti? Kenen kanssa kannattaa lähteä liikkeelle?

Koulutuksessa tekoälyn kansanomaistaja, tietokirjailija ja yrittäjä Antti Merilehto kertoo käytännönläheisin esimerkein miten tekoäly ja analytiikka vaikuttavat yrittäjän arkeen ja miten mikroyrittäjä voi hyödyntää tekoälyä jo tänään. Tule mukaan oppimaan ja ymmärtämään lisää tekoälystä!

Kouluttajana Chief Growth Officer Antti Merilehto, Houston Analytics

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.

Tekoäly – matkaopas johtajalle oli vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018. Anttiin ovat luottaneet puhujana mm. Nordea, Veho ja eCraft. Antti valittiin Suomen Top 100 ICT vaikuttajan joukkoon 2018 ja 2019.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity