Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyyspedagogiikka

Yrittäjyyspedagogiikka

Aika

8.4.2021 | 14:00 - 15:00

Paikka

Webinaari, omalta koneelta

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Yrittäjyyspedagogiikka tarjoaa opettajalle välineitä merkityksellisten oppimiskokemusten muotoiluun. Sen avulla voi tukea oppijoiden yleisten työelämävalmiuksien ja yrittäjämäisen työotteen kehittymistä sekä avata polkuja yrittäjyyteen. Yrittäjyydellä ja yrittäjämäisillä valmiuksilla on yhä suurempi painoarvo opiskelijoiden urapoluilla. Yrittäjyyspedagogiikka on lisäksi hyvä nähdä laaja-alaisesti keinona oppijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Tule mukaan ilmaiseen webinaariin oppimaan yrittäjyyspedagogiikan peruselementeistä. Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka ei pääse juuri tuona ajankohtana linjoille. 


Webinaarissa kuulet

  • mitkä ovat yrittäjyyspedagogiikan tavoitteet?
  • mistä elementeistä yrittäjyyspedagogiikka koostuu?
  • mitä yrittäjyyspedagogiikan arvioinnissa on hyvä huomioida?


Osallistujien palautteita:

  • Arvosana: 4,67/5
  • "Selkeästi ja napakasti toteutettu ja osallistujien osallistaminenkin hienosti huomioitu."
  • "Mukavan käytännönläheinen ote."
  • "Erittäin antoisa webinaari. Kiitos!"
  • "Kiitos, mukana oli vanhaa tuttua mutta paljon uusia näkökulmia. Tehtävävinkit olivat erityisen kiinnostavia."

 

Kouluttajana toimii Päivi Ojala. Hän tuottaa opettajien täydennyskoulutuksia yrittäjyydestä ja yrittäjyyspedagogiikasta Suomen Yrittäjissä. Hän on toiminut yrittäjyyskasvatuksen erilaisissa tehtävissä vuodesta 2004 alkaen, opettajana toisella ja korkea-asteella sekä projektipäällikkönä erilaisissa yrittäjyyskasvatuksen kehittämishankkeissa. Hänen koulutustaustassaan yhdistyvät kauppatieteet ja aikuiskasvatustieteet. Hän on myös kirjoittanut Opettajan oppaan yrittäjyyspedagogiikkaan.

>> Ilmoittaudu mukaan viim. 7.4. www.lyyti.in/ypedagogiikka


Tutustu myös


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.