Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Kaikki koronasta yrittäjälle

Tietoisku: Kaikki koronasta yrittäjälle

Aika

13.3.2020 | 12:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela?

Käymme tietoiskussa läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan katsottavaksi kaikille ilmoittautuneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään osallistumaan liveen.

Ilmoittautuminen tietoisku klo 12.30-13.30

Ilmoittautuminen tietoisku klo 15.00-16.00 (täynnä, ilmoittautuminen suljettu)

Ilmoittautuminen tietoisku klo 19.00-20.00 (täynnä, ilmoittautuminen suljettu)

Kaikissa webinaareissa on sama sisältö.


Järjestämme saman sisältöisen webinaarin myös muina ajankohtina, 14.3. ja 15.3. klo 14 sekä 16.3. klo 17, 18.3. klo 17 ja 19.3.2020 klo 18.

Yksinyrittäjälle suunnattuja webinaareja järjestetään 14.3. ja 15.3. klo 15.30 sekä 17.3. klo 18, 18.3. klo 13 ja 19.3.2020 klo 17.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Info on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi kuuntelemaan webinaaria mainittuna ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity