Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

yrittäjä ituu tietokoneella kahvilassa

Tietoisku: Kaikki koronasta yksinyrittäjälle

Tietoisku: Kaikki koronasta yksinyrittäjälle

Aika

14.3.2020 | 15:30

Paikka

webinaari

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Voiko yrittäjä saada jostain tukea toimeentuloon? Voiko YEL-maksuja vielä muuttaa? Voivatko koronaviruksen aiheuttamat ongelmat muodostaa niin sanotun force majeure -esteen sopimusvelvoitteen suorituksesta pidättymiselle? Voinko peruuttaa tekemäni sopimuksen, koska koronan vuoksi se käy minulle taloudellisesti mahdottomaksi tai muuten hyödyttömäksi? Sitovatko varausmaksut, kun varattu palvelu perutaan kuluttajan toimesta koronaviruksen vuoksi?

Käymme tietoiskussa läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yksinyrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista omaan toimeentuloon ja yritystoimintaan.

ILMOITTAUDU TIETOISKUUN TÄSTÄ

Samalla lomakkeella on mahdollista ilmoittautua joko lauantaina klo 15.30 tai sunnuntaina klo 15.30 järjestettävään saman sisältöiseen webinaariin. Valitse lomakkeen alusta, kumpaan haluat osallistua.

Järjestämme myös muita vastaavia webinaareja, näet ne kaikki koulutuskalenteristamme.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Info on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi kuuntelemaan webinaaria mainittuna ajankohtana. Koulutus on avoin kaikille yrittäjille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity