Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittäjä istuu tietokoneella

Tietoisku: Kaikki koronasta yrittäjälle

Tietoisku: Kaikki koronasta yrittäjälle

Aika

16.3.2020 | 17:00

Paikka

webinaari

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela?

Käymme tietoiskussa läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Samalla lomakkeella on mahdollista ilmoittautua joko 16.3.2020 klo 17.00, 18.3.2020 klo 17.00 tai 19.3.2020 klo 18.00 järjestettävään saman sisältöiseen webinaariin. Valitse lomakkeen alusta, mihin haluat osallistua.

Järjestämme myös muita vastaavia webinaareja, näet ne kaikki koulutuskalenteristamme.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Info on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Webinaari tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi kuuntelemaan webinaaria mainittuna ajankohtana. Koulutus on avoin kaikille yrittäjille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity