Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyyspedagogiikka ja yrittäjyyden trendit -verkkovalmennus

Yrittäjyyspedagogiikka ja yrittäjyyden trendit -verkkovalmennus

Aika

6.4.2021 | 0:00 - 18.6.2021 | 0:00

Paikka

Verkkokurssi (omalta koneelta)

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Kokosimme opettajille tutkittua tietoa yrittäjyyden ajankohtaisista ilmiöistä sekä työkalupakin yrittäjyyspedagogiikan toteuttamiseen.Tervetuloa verkkokurssille!

Kenelle verkkovalmennus sopii?

Verkkokurssi on laadittu erityisesti toisen ja korkea-asteen opettajille ja opettajaksi opiskeleville. Valmennus sopii sinulle, joka haluat saada ajantasaista ja tutkittua tietoa yrittäjyydestä Suomessa ja kaipaat matalankynnyksen vinkkejä yrittäjyyspedagogisiin käytännön ratkaisuihin. Kurssi ei vaadi erityistä aiempaa osaamista.

Kurssin käyneet arvioivat kurssia näin

 • arvosana kurssista: 4,23/5
 • "Hyvin rakenneltu kurssi, jota oli mieluisa tehdä."
 • "Kätevän kokoinen kokonaisuus opettajille."
 • "Hyvä kurssi ja loi minulle lisää työkaluja ammatillisten opintojen opettamiseen."
 • "Materiaalit innostivat ja herättivät mielenkiintoa aihetta kohtaan!"
 • "Kurssilla oli mukavaa päästä "tutustumaan" muiden mukana olleiden näkemyksiin ja taustoihin, sekä tehtävien ideoimiseen. Toisten ideat usein herättävät itselle taas uusia ideoita. Materiaali kurssilla oli  hyvin kattava!"

 

Kurssin aikataulu

 • Kurssin ajankohta on 6.4.-18.6.2021
 • Kurssilla ei ole aikaan sidottuja tapaamisia tai luentoja.
 • Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi, viimeistään 18.6. mennessä.

Osaamistavoitteet 

1.    Tunnistaa yrittäjyyden trendejä ja niiden vaikutuksia osaamistarpeisiin.

2.    Löytää keinoja yrittäjyyttä tukevan pedagogiikan toteuttamiseen käytännössä.


Mitä hyötyä kurssista on?

Verkkokurssin käytyäsi osaat katsoa yrittäjyyden muutosvirtauksia ja pohtia niiden vaikutusta osaamistarpeisiin ja omaan opetukseen. Kurssilta saat myös kollegoiden vinkkejä, kuinka voit rikastaa opetusta yrittäjyyspedagogiikalla. Kurssin materiaalia voit hyödyntää opetuksessa tekijänoikeudet huomioiden. 
 

Kurssin sisältö ja toteutus 

 

Materiaali on rakennettu pieniksi, pureskeltavan kokoisiksi paloiksi. Nämä palat voi nauttia kerralla tai voit päivittää osaamista oman työn lomassa sinulle sopivina ajankohtina. Kurssissa on kolme moduulia, jotka on  jaettu pienempiin alateemoihin.  Kunkin moduulin päätteeksi on tehtävä, yhteensä kurssilla on 4 pienimuotoista tehtävää. Kurssi on laajuudeltaan  1 opintopistettä.  

Verkkokurssilla ei ole lähitapaamisia tai aikaan sidottuja verkkotapaamisia. Kannustamme keskustelemaan, jakamaan ja ideoimaan oppimisalustalla yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. 
 

Kurssin tekijät

Päivi Ojala järjestää opettajien täydennyskoulutuksia yrittäjyydestä ja yrittäjyyspedagogiikasta Suomen Yrittäjissä. Hän on toiminut yrittäjyyskasvatuksen erilaisissa tehtävissä vuodesta 2004 alkaen, opettajana toisella ja korkea-asteella sekä projektipäällikkönä erilaisissa yrittäjyyskasvatuksen kehittämishankkeissa. Hänen koulutustaustassaan yhdistyvät kauppatieteet ja aikuiskasvatustieteet.

Petri Malinen toimii ekonomistina Suomen Yrittäjissä tehden talouspolitiikan ja rahoituksen edunvalvontaa kansallisesti ja EU:ssa. Petri koordinoi yrittäjäjärjestön tutkimustoimintaa sekä osallistuu verolinjausten valmisteluun. Ennen siirtymistään Suomen Yrittäjiin hän työskenteli pitkään valtiovarainministeriössä.
 

>> Ilmoittaudu mukaan www.lyyti.in/verkkokevat


Tutustu myös

 • webinaari: 

 • Valmennus on osa Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. www.yrittajat.fi/osaaviaopettajia