Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Julkiset hankinnat liikkeelle koronakriisin aikana

Tietoisku: Julkiset hankinnat liikkeelle koronakriisin aikana

Aika

30.3.2020 | 12:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät ja Kuntaliitto ovat yhdessä suositelleet kuntia selvittämään, onko niiden mahdollista aikaistaa hankintojaan koronakriisin aikana. Erityisen tärkeää miettiä välittömästi hankintoihin elinvoimaa edistäviä ratkaisuja.

Webinaarissa käsitellään seuraavia koronakriisin kytkeytyviä kysymyksiä:

  • Kannattaako hankintojen tekemistä jatkaa normaalisti ja miksi?
  • Miten hankinnoilla voisi edistää alueen elinvoimaa tässä tilanteessa?
  • Kuinka minimoin yrittäjälle ja kunnalle aiheutuvan vahingon ongelmatilanteissa?
  • Miten pienhankintojen kanssa kannattaa toimia nyt?
  • Miten markkinavuoropuhelut voi toteuttaa?

Webinaarin kohderyhmänä ovat julkiset hankkijat. Tähän maksuttomaan webinaariin on tervetullut jokainen julkisia hankintoja työkseen suunnitteleva tai toteuttava.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Suomen Yrittäjät ja Kuntaliitto. Yrittäjien ja Kuntaliiton yhteistyön tarkoituksena on antaa suosituksia kuntien ja yrittäjien yhteistyöhön koronakriisin ajaksi. Tavoitteena on yritysten toimintaedellytysten, alueiden työpaikkojen ja kuntien elinvoiman turvaaminen. Tutustu yhteisiin suosituksiin.

Asiantuntijoina webinaarissa ovat Satakunnan Yrittäjien hankintaneuvoja Jarkko Koskinen ja Kuntaliiton johtava lakimies Katariina Huikko.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja titteli. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.