Etsi

Emergency banner

Digitaidoilla yritys kasvuun

Digitaidoilla yritys kasvuun

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Googlen ja Suomen Yrittäjien tarjoamassa maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti sitä, miten digitaalisuuden lisääntyminen vaikuttaa yritystoimintaan aina tuotekehityksestä tulosriville asti. 

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka pohtii yrityksen digitaalisen toiminnan kasvattamista - oli kyse digimarkkinoinnista, asiakasymmärryksen kasvattamisesta verkossa tai vaikkapa verkkokaupan perustamisesta tai kehittämisestä. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi syvällistä digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin osaamista - tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa.

Koulutuksen jälkeen näet yritystoimintasi uusin silmin ja voit päättää, millä tavoin juuri sinä voit hyödyntää digitaalisuutta yrityksesi kasvattamisessa ja kehittämisessä. Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen, ml. digitaalinen markkinointi. Saat jokaiseen osa-alueen kehittämiseen listan hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmis lista yrityksesi kehittämiseen niin ideoiden, käytännön toiminnan kuin työkalujen tasolla. 

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa.

TILAA TALLENNE TÄSTÄ


Suomen Yrittäjien koulutustallenteet

Koulutus on tallennettu 19.3.2019. Linkki tallenteen katsomiseen toimitetaan osana koulutusmateriaalia, jonka saat ladattua itsellesi oston jälkeen. Koulutusmateriaalissa on myös mukana 6T-työkirja, josta löydät tallenteella mainitut tehtväät. Tallenteen kesto noin 2 h 10 min.


Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity