Etsi

Emergency banner

Tietoisku: Lomauttaminen ja YT-menettely poikkeustilanteessa

Tietoisku: Lomauttaminen ja YT-menettely poikkeustilanteessa

Aika

31.3.2020 | 17:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mitä lomauttaminen tarkoittaa ja mitä toimenpiteitä se vaatii koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa? Miten lomautusilmoitus annetaan ja milloin lomautukset alkavat? Entä miten YT-menettelyt käydään ja milloin neuvottelut on käytävä? Mitä muutoksia lainsäädäntöön on tulossa ja miten työehtosopimusten muutokset vaikuttavat? Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa. 

Tietoiskussa käsitellään lomauttamista ja yhteistoimintaneuvotteluita sekä näitä koskevan lainsäädännön ja työehtosopimusten määräysten ajankohtaisia muutoksia.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kouluttajana asiantuntija Atte Rytkönen, Suomen Yrittäjät


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity