Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Kaikki koronasta – Rahoitusta ja verotusta koskevat toimenpiteet

Tietoisku: Kaikki koronasta – Rahoitusta ja verotusta koskevat toimenpiteet

Aika

7.4.2020 | 16:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät järjestää kaikille maksuttoman ja kaikille avoimen tietoiskun yritysten rahoituksesta, taloudellisesta tuesta ja verotuksen ajankohtaisista toimenpiteistä.

Tietoiskun sisältöä

  • Rahoitus: eri vaihtoehtoja ja taloudellisen tuen hakeminen
  • Verotus: ennakkoverojen alentaminen, maksujärjestelyt, toiminnan keskeyttäminen tai lopettaminen, muut verotuksen joustot

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Puhujina Suomen Yrittäjien veroasiantuntijat Laura Kurki ja Tuula Gregory sekä ekonomisti Petri Malinen.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.
 

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity