Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Ammatillisen osaamisen kehittäminen – yrittäjän mahdollisuudet

Tietoisku: Ammatillisen osaamisen kehittäminen – yrittäjän mahdollisuudet

Aika

15.4.2020 | 13:00 - 14:00

Paikka

Webinaari (omalta koneelta)

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Koronakriisin muutettua arkemme, on hyvä katsoa tulevaisuuteen, ja kehittää yrittäjän omaa ja henkilöstön osaamista. Uudistunut ammatillinen koulutus tarjoaa erityisesti mikroyritysten yrittäjille mahdollisuuksia ottaa opiskelija koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on merkittävä vaihtoehto nykyisten osaajien kehittämisessä ja uusien henkilöiden rekrytoinnissa. Osaamisen kehittämisen merkitys korostuu yritystä perustettaessa, yrityksen kasvaessa tai kansainvälistyessä, muissa muutostilanteissa ja myös yritystä lopetettaessa tai omistajan vaihtuessa. 

Suomen Yrittäjät järjestää maksuttoman ja avoimen tietoiskun ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja siihen saatavan tuen mahdollisuuksista yrittäjälle.

  • Minkälaisia mahdollisuuksia yrittäjällä oman tai henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämiseen?
  • Minkälaista tukea tai palveluita yrittäjä voi saada oman tai henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämiseen?

Asiantuntijoina Taitotalon kouluttaja Ulla Sulkava sekä ELY-Keskuksesta kehittämispäällikkö Riikka Huhtanen-Pitkänen ja koulutusasiantuntija Urpo Salkoaho.

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 14.4. klo 12.00

________________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

_____________________________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

____________________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi