Etsi

Emergency banner

Tietoisku: Etätyön johtaminen & tietoturva

Tietoisku: Etätyön johtaminen & tietoturva

Aika

16.4.2020 | 12:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät ja Elisa järjestävät kaikille avoimen ja maksuttoman tietoiskun, jossa saat käytännön neuvoja yrittäjille ja yrityksille tällä hetkellä ajankohtaisen etätyön johtamiseen ja etätyön tietoturvassa huomioitaviin asioihin.   

Kaikissa yrityksissä joissa se suinkin on mahdollista työskennellään nyt etänä. Mitkä käytännöt auttavat etätyön johtamisessa? Etätöissä jokainen on itse vastuussa omasta ja yrityksen tietoturvallisuudesta. Miten siis etätöitä kannattaisi tehdä, jotta tietoturva tulee huomioitua?

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Puhujina ovat kokeneet etätyöläiset Elisan myyntijohtajat Noora Lainio ja Mikko Pitkänen. Haastattelijana toimii Nora Airas.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.
 

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity