Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Yrittäjä verkko-opiskelijana – opiskele ajasta ja paikasta riippumatta

Tietoisku: Yrittäjä verkko-opiskelijana – opiskele ajasta ja paikasta riippumatta

Aika

27.4.2020 | 15:00 - 16:00

Paikka

Webinaari (omalta koneelta)

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Arkemme on muuttunut monin tavoin koronaviruksen aiheuttaman kriisin seurauksena. Yksi muutoksista on, että olemme entistä enemmän verkon varassa. Nyt jos koskaan on hyvä hetki katsoa tulevaisuuteen ja uudistaa osaamista. Opintoja voi suorittaa hyvin verkon välityksellä. Keskitymme tässä webinaarissa yrittäjän verkko-opiskelun mahdollisuuksiin ja hyötyihin. Mitä yrittäjä voi opiskella verkossa? Mitä hyötyä verkko-opiskelusta on? Miten kouluttaja auttaa verkko-opiskelussa? Mistä lähteä liikkeelle?

Suomen Yrittäjät järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman tietoiskun yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston kanssa yrittäjän verkko-opiskelun mahdollisuuksista.

Asiantuntijoina Suomen Yrittäjäopiston koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltonen, yritystoiminnan kouluttaja Suvi Peltokangas sekä verkkokoulutusvastaava Lauri Kivelä. Kuulemme myös kokemuksia verkossa suoritetuista opinnoista.

_______________________________________________________________________________________

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 27.4. klo 9.00

 

________________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

_________________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

_________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi