Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Yrittäjä! Kohtaako viestisi vastaanottajan?

Tietoisku: Yrittäjä! Kohtaako viestisi vastaanottajan?

Aika

20.5.2020 | 13:30 - 14:45

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Yrittäjän viestinnällisten valmiuksien osaaminen korostuu entisestään tulevaisuudessa. On tärkeää esimerkiksi osata markkinoida yritystä ja sen palveluita tai yrittäjän omaa osaamista. Viestinnällisiä valmiuksia tarvitaan myös yrityksen toiminnan kehittämiseen esimerkiksi erilaisten hakemusten ja muiden asiakirjojen laatimisen muodossa.

Yrittäjä! Kohtaako viestisi vastaanottajan? Tervetuloa saamaan työkaluja hyvään viestintään.

Suomen Yrittäjät järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin hyvän viestinnän työkaluista yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.

Asiantuntijana toimii suomen kielen ja viestinnän lehtori Päivi Honkala, Business College Helsingistä. Kuulemme myös yrittäjä, toimitusjohtaja Saija Sitolahden kommenttipuheenvuoron siitä, mitä tavoitteita Järvenpään Kukkatalo Oy on asettanut verkkosivuilleen.  

______________________________________________________________________________________

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 19.5. klo 12.00

_______________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

_____________________________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

____________________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi