Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Miten yrittäjä varmistaa kilpailukykyisen osaamisen itselleen ja yritykselleen?

Tietoisku: Miten yrittäjä varmistaa kilpailukykyisen osaamisen itselleen ja yritykselleen?

Aika

6.5.2020 | 9:30 - 10:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Arkemme on muuttunut koronakriisin johdosta. Juuri nyt yrittäjän on erityisen tärkeä pysähtyä katsomaan tulevaisuuteen ja pohtia omaa ja yrityksen osaamista. Miten jatkossa varmistetaan kilpailukykyisen osaamisen? Minkälaisia yrittäjille tarkoitettuja koulutusvaihtoehtoja ja rahoitusmalleja on tarjolla? Miten koulutukset käytännössä toteutetaan ja rahoitetaan? Rastor-instituutti on kouluttanut satoja yrittäjiä viimeisten vuosien aikana. Kuulet webinaarissa myös kokemuksia yrittäjyyden koulutuksista.

Suomen Yrittäjät toteuttaa kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa yrittäjän osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista.

Asiantuntijoina Rastor-instituutin tarjoomapäällikkö Jenni Heinonen, liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie ja oppisopimuspäällikkö Marjo Selkinen.

___________________________________________________________________________________________________

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään  5.5. klo 12.00

____________________________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

_____________________________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

____________________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi