Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Liiketoiminnan kehitysrahoituksen hakeminen Business Finlandilta

Tietoisku: Liiketoiminnan kehitysrahoituksen hakeminen Business Finlandilta

Aika

22.4.2020 | 13:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Kärsiikö yrityksesi liiketoiminta koronaepidemian vaikutuksista? Suomen Yrittäjät ja Business Finland järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun Business Finlandin liiketoiminnan kehitysrahoituksen hakemisesta.

Tietoiskussa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kenelle rahoitus sopii?
  • Mihin rahoitusta voi käyttää ja kuinka paljon rahoitusta voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa Business Finlandin asiantuntija vastaa tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Puhujana Senior Director Kari Komulainen, Business Finland.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.
 

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity