Etsi

Emergency banner

Tietoisku: Julkiset hankinnat liikkeelle koronakriisin aikana

Tietoisku: Julkiset hankinnat liikkeelle koronakriisin aikana

Aika

22.4.2020 | 10:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Julkisia hankintoja kannattaa jatkaa ja jopa nopeuttaa. Tämä siitäkin huolimatta, että tulevaisuuden näkymät ovat epäselvät. Suomen Yrittäjät ja Kuntaliitto suosittelevat, että nyt on erityisen tärkeää tuoda elinvoimaa edistäviä kriteerejä. Tässä webinaarissa syvennytään myös lain ja sopimusten mahdollistamiin joustoihin ongelmatilanteissa.

Maksuttomaan ja avoimeen webinaariin on tervetullut jokainen julkinen hankkija niin kunnista, valtiolta kuin järjestöistä.

Webinaarissa käsitellään seuraavia koronakriisin kytkeytyviä kysymyksiä:

  • Miten varaudun tässä epävarmassa tilanteessa syksyn ja talven hankintoihin?
  • Miten voin hankinnoilla auttaa vaikeuksissa olevien alojen tilannetta?
  • Millaisia elinvoimaa edistäviä kriteerejä hankintoihin voisi sisällyttää?
  • Millaisia joustoja hankintayksiköt ovat ongelmatilanteissa toteuttaneet?
  • Kuinka minimoin yrittäjälle ja kunnalle aiheutuvan vahingon ongelmatilanteissa?
  • Miten pienhankintojen kanssa kannattaa toimia nyt?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Voit jättää ilmoittautumislomakkeen yhteydessä kysymyksen, jota toivot webinaarissa käsiteltävän. Webinaarissa kysymykset käsitellään nimettöminä.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Suomen Yrittäjät ja Kuntaliitto. Yrittäjien ja Kuntaliiton yhteistyön tarkoituksena on antaa suosituksia kuntien ja yrittäjien yhteistyöhön koronakriisin ajaksi. Tavoitteena on yritysten toimintaedellytysten, alueiden työpaikkojen ja kuntien elinvoiman turvaaminen. Tutustu yhteisiin suosituksiin.

Asiantuntijoina webinaarissa ovat Satakunnan Yrittäjien hankintaneuvoja Jarkko Koskinen ja Kuntaliiton johtava lakimies Katariina Huikko.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja titteli. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.