Etsi

Emergency banner

Uutta luova yrittäjyys

Uutta luova yrittäjyys

Aika

24.8.2020 | 12:15 - 15:00

Paikka

Verkon välityksellä (Rovaniemi)
Opettajien valmennus

Aloita uusi lukuvuosi tulevaisuuteen kiikaroiden ja varmista eväät työelämälähtöisen pedagogiikan toteuttamiseen. Kun maailma ja työelämä ympärillä muuttuu yllättäenkin, on yrittäjyydellä ja yrittäjämäisillä valmiuksilla yhä suurempi painoarvo opiskelijoiden urapoluilla. Tervetuloa opettajien virtuaaliseen iltapäivätilaisuuteen, joka avaa näkymiä muutostrendeihin ja sitä kautta tulevaisuuden työhön ja yrittäjyyteen. Tilaisuudessa kuullaan Rovaniemen seudun yrittäjätarinoita. Tilaisuus toteutetaan osallistavana verkkototeutuksena, joten voit osallistua omalta koneeltasi. Merkitse päivä jo kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan.

OHJELMA 24.8.
 

12.15 Tervetuloa!

12.30 Megatrendit 2020 ja tulevaisuuden työelämä

  • Milma Arola, johtava asiantuntija, osaamisen aika, Sitra

Jaloittelutauko

13.30 Uutta luova yrittäjyys – minun tarina ja opit

  • Miikka Niemi, CEO & Creative Director, Flatlight Creative House (www.flatlight.fi)
  • Jaana Saloniemi, Leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja, Injektiohoitaja, Yksikön Johtaja, Sf-Cliniken (http://sf-cliniken.fi/)

15.00 Tilaisuus päättyy


Tutustu iltapäivän asiantuntijoihin

Milma Arola on työelämän uudistumisen, organisaatioiden kehittämisen ja yhdessä oppimisen asiantuntija. Milma työskentelee Osaamisen aika -avainalueella, jossa rakennetaan elinikäisen oppimisen Suomea. Työurat ovat muuttumassa oppimisuriksi, ja työ ja oppiminen kietoutuvat entistäkin tiiviimmin yhteen. Milman erityisenä kiinnostuksen kohteena on elinikäinen oppiminen työelämän kontekstissa.    
       

Miikka Niemi on Rovaniemeläisen luovan talon Flatlight Creative Housen perustaja ja toimitusjohtaja sekä Y-North co-working -tilan perustaja. Flatlight luo brändejä, tarinoita ja kokemuksia kaikille aisteille. Flatlight on Rovaniemeläinen luova talo, joka yhdistää luovan toimiston suunnitteluosaamisen vahvaan tuotantoyhtiö taustaan. Y-North on yksi maailman pohjoisimpia co-working -tiloja Rovaniemellä.

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Ilmoittaudu mukaan 17.8. mennessä tästä linkistä: www.lyyti.in/uuttaluova


Lisätietoja
Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, Puh. 040 582 2368, , www.yrittajat.fi/osaaviaopettajia


Koulutus on osa Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. www.yrittajat.fi/osaaviaopettajia