Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

vanha laukku avoinna

Tietoisku: Yrittäjän työttömyysturvan hakeminen

Tietoisku: Yrittäjän työttömyysturvan hakeminen

Aika

21.4.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät ja TEM, Kela sekä ELY-keskus järjestävät kaikille avoimen ja maksuttoman tietoiskun yrittäjän työttömyysturvan hakemisesta.

Tietoiskussa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa asiantuntijat vastaavat tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Puhujina ja asiantuntijoina Eeva Vartio (TEM), Teija Hautera (Kela), Pirjo Pääkkönen (KEHA), Ari Sormunen (Uudenmaan ELY-keskus).


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity