Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku: Oppilaitokset yrittäjän arjessa mukana – case Keuda ja Uudenmaan yrittäjät

Tietoisku: Oppilaitokset yrittäjän arjessa mukana – case Keuda ja Uudenmaan yrittäjät

Aika

25.5.2020 | 13:30 - 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Menestyvä yritys tarvitsee osaavia ihmisiä. Osaamisen kehittäminen on paras investointi kilpailukykyyn markkinoiden ja teknologioiden muuttuessa. Ammatilliset oppilaitokset tukevat yrittäjän oman ja yrityksen henkilöstön osaamisen kehittämisessä monipuolisin palveluin. Osana osaamisen ekosysteemiä ovat yrittäjäjärjestöt.

Äänen tietoiskussa saavat kaksi yrittäjää -  toimitusjohtaja Pirjo Kivistö, Karisma Konseptit Oy & Nurmijärven Yrittäjät pj sekä toimitusjohtaja Tuomas Raejärvi, Sähkötalo - jotka kertovat, mitä hyötyä osaamisen kehittämisestä on yrittäjälle, ja miten yrittäjä voi vahvistaa osaamistaan Yksinyrittäjäakatemiassa.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda tarjoaa asiakkailleen vaikuttavia ja kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, toimii yritysten kehittämiskumppanina, ja käy aktiivista vuoropuhelua Uudenmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten kanssa. Kuulet tietoiskussa palveluista ja siitä, miksi yhteistyö on merkityksellistä ja miten yrittäjänä pääset yhteistyön alkuun.

Suomen Yrittäjät ry:n ammatillisen koulutuksen viestintähanke toteuttaa avoimen ja maksuttoman webinaarin yhteistyössä Keudan ja Uudenmaan yrittäjien kanssa. Asiantuntijoina asiakkuuspäällikkö Jorma Käyhkö ja myynti- ja asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen Keudasta sekä kehittämispäällikkö Kati Liikanen Uudenmaan Yrittäjistä.

____________________________________________________________________________________

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään ma 25.5. klo 9.00.

_______________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

_______________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

____________________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi