Etsi

Emergency banner

LinkedIn yrittäjän työkaluna

LinkedIn yrittäjän työkaluna

Aika

5.6.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Onko LinkedInin valjastaminen myyntiin hankalaa? Miksi ei yritystili? Miksi LinkedInin algoritmitkin on niin vaikeita ymmärtää? Tuntuuko siltä, että LinkedIn-aktiivisuus on vain alansa ehdottomille huipuille ja "mitä sanottavaa minulla muka olisi"?

Näinä aikoina LinkedInin merkitys yrittäjille on vielä suurempi kuin ennen. LinkedInissä menestys piilee omassa, henkilökohtaisessa profiilissa ja aktiivisuudessa, ei yritystilillä. Se oma LinkedIn pitäisi nyt viimeistään saada kuntoon. Tässä webinaarissa opit kaiken oleellisen, miten saat sen parhaaseen mahdolliseen myynti-iskuun! 

Webinaarissa keskitytään yrittäjyyteen ja saat tiiviissä paketissa kaikki tärkeimmät vinkit profiilisi optimoituun täyttämiseen, verkoston tavoitteelliseen kasvattamiseen sekä aktiivisuuteen, jonka avulla löydät asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita liiketoimintamahdollisuuksia.

Saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

  • miksi hyvin täytetty profiili on LinkedIn-tekemisen A ja O
  • miksi verkoston kasvattaminen on elintärkeää  
  • kuinka LinkedIn-algoritmit ja sisältömörkö taltutetaan

Tästä webinaarista lähdet puhkuen intoa ottaa LinkedIn haltuun ja saat siihen työkalutkin!

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, joille LinkedIn on jo jonkin verran tuttu eli profiili on olemassa, se on täytetty joten kuten ja tiedät, mitä LinkedIn-postaukset tarkoittavat (mutta et ole välttämättä vielä koskaan itse tehnyt niitä). Koulutuksen lopussa on kysymyksiä ja vastauksia -osio.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ (VERKKOKAUPPA)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella (toimita samalla yrityksen laskutustiedot).

Kouluttajana Pipsa Aro

Pipsa Aro on IT-rekryfirma Finders Seekersin CMO ja oman yrityksensä, House on Ikigain, CEO. Hänellä ei ollut aikeita ryhtyä yrittäjäksi, ennen kuin hänen aktiivisuutensa 2018 LinkedInissä herätti niin paljon kysyntää, että oli selvää yrittäjyyden olevan hyvä idea. Ja niinhän se oli! Nyt hän on kysytty työnhakumentori, LinkedIn-kouluttaja ja puhuja. Pipsa on yksi Suomi-LinkedInin vaikuttavimpia henkilöitä, super user v. 2017 asti. Pelkästään viimeisen parin viimeisen kuukauden aikana hänen LinkedIn-postauksiaan on nähty reilusti yli miljoona kertaa ja kauppaa tulee tasaiseen tahtiin. Tule siis oppimaan suoraan Pipsalta, joka jakaa parhaat LinkedIn-vinkkinsä tässä webinaarissa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta. Tilaus- ja toimitusehtoihin voit tutusta täällä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity