Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tunneäly vuorovaikutuksessa ja valmennuksessa

Tunneälyn merkitys tässä ja nyt!

Tunneälyn merkitys tässä ja nyt!

Aika

26.5.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tule kuulemaan kaikille yrittäjille ilmaiseen ja avoimeen tietoiskuun tunneälyn hyödyistä ja siitä kuinka resilienssin avulla haasteiden keskellä oikeita tekniikoita hyödyntämällä päästään haluttuihin tavoitteisiin. Tietoiskun aikana tehdään tunneälyaktivointiharjoitus ja jätetään lopussa on aikaa myös keskustelulle tai esiin nousseille kysymyksille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Puhujana Helinä Mellanen, Adeptus HR-Analyysit Oy

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneäly valmentaja joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta.Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity