Etsi

Emergency banner

Itsensä johtaminen ja ajanhallinta kaaoksen keskellä

Itsensä johtaminen ja ajanhallinta kaaoksen keskellä

Aika

9.6.2020 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Aivot sanovat muutoksen ja uuden edessä ei. Miten saat kaaoksen keskellä itsesi tekemään parhaan mahdollisen suorituksen? Millä tavoin voit johtaa itseäsi ja parantaa ajankäyttöäsi? Millaisia vahvuuksia ja kehityskohteita sinulla on itsesi johtamisessa?

Koulutuksen sisältö:

 • Minä johdan itseäni ja hallitsen aikaa, eikä aika hallitse minua
  • Realistinen tavoite ja osatavoitteet
  • Se, mitä luvataan tehdään
  • Kun minulla on kiire, pysähdyn
 • Minä hallitsen tekemistäni, eikä tekeminen hallitse minua
  • Konkretia ja muutostarpeet omassa ajankäytössäni ja kalenterissani
  • Tärkeysjärjestys toimintaan: tärkeä vai kiireellinen?
  • Jokainen palikka ratkaisee
 • Minä hallitsen tunteitani, eivätkä tunteet hallitse minua    
 • Onks pakko, jos ei haluu? Töissä vai leikkipuistossa? Aikuinen -aikuinen -vuorovaikutuksen haasteet.
 • Taito tekee vaikutuksen – asenne tuloksen

Koulutuksesta saat mukaasi itsensä johtamisen ja toimivan ajankäytön työkalupakin. Opit tunnistamaan tekijöitä ja tilanteita, joissa ajanhallinta on koetuksella. Saat käytännön työkaluja omaan ajanhallintaan, työyhteisötaitoihin, työyhteisön ilmapiirin parantamiseen ja jokaisen omaan asenteeseen ja käytökseen.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ (VERKKOKAUPPA)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella (toimita samalla yrityksen laskutustiedot).

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä-, asiakaspalvelu-, myynti- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille, ammattiliitoille, ministeriöille ja oppilaitoksille lähes 25 vuoden ajan. Hän on antanut myös yksityisvalmennusta ja tehnyt työnohjausta ja coachingia sekä työyhteisöristiriitojen selvittämistä, johtoryhmien ja hallitustyöskentelyn kehittämistä ja uraohjausta. Essin koulutuksissa ja työskentelyssä yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta. Tilaus- ja toimituehtoihin voit tutustua täällä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.