Etsi

Emergency banner

Tietoisku: Asiakkaat arvioivat yrityksesi osaamista joka päivä! - case Business Espoo, Espoon Yrittäjät ry ja Omnia

Tietoisku: Asiakkaat arvioivat yrityksesi osaamista joka päivä! - case Business Espoo, Espoon Yrittäjät ry ja Omnia

Aika

4.6.2020 | 15:00 - 16:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Yrityksen tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävän toteuttaminen vaatii tietoa, taitoa ja kykyä reagoida. Se vaatii osaamista. Mutta miten yritys sitten voi varmistua, että yrityksen henkilöstön osaaminen on ajan tasalla ja katse tulevaisuudessa? Kuinka ylläpitää osaamista ja ennakoida tulevaa? Miten kehittää yrittäjän omaa osaamista? 

Tässä tietoiskussa kuullaan, miten Business Espoon verkoston toimijat Espoon yrittäjät ry ja Omnia auttavat yrittäjää hankkimaan ja kehittämään yrityksessä tarvittavaa ammatillista osaamista eri tavoin. 

Saat konkreettisia esimerkkejä millaisia palveluja ja ratkaisuja yrityksille on tarjolla, sekä kuulet eri rahoitusvaihtoehdoista ja hankintatavoista.   

Kokemuksistaan kertovat yrittäjät itse. Äänen saavat Espoon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Päivi Repo, Paveco Oy sekä toiminimiyrittäjä Karri Karsi. He kertovat, miksi osaamisen kehittäminen on tärkeää.

BusinessEspoon toimintaa yrittäjille avaavat YritysEspoon asiakkuusjohtaja Sari Olsio, Omnian liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu ja asiakkuus- ja myyntipäällikkö Kirsi Puro.  

Suomen Yrittäjät ry:n ammatillisen koulutuksen viestintähanke toteuttaa avoimen ja maksuttoman webinaarin yhteistyössä, Business Espoon, Espoon Yrittäjät ry:n ja Omnian kanssa.  

________________________________________________________________________________________________________________________

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään 4.6. klo 9.00

_______________________________________________________________________________________________________________

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

______________________________________________________________________________________________________________

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa Zoomia-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Zoom -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ennen koulutusta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian tietoiskun jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisi liveen paikalle.

____________________________________________________________________________________________________

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi