Etsi

Emergency banner

yrittäjyys kahvin valmistusta

Tietoisku: Lomauttamisen ajankohtaisia kysymyksiä

Tietoisku: Lomauttamisen ajankohtaisia kysymyksiä

Aika

3.6.2020 | 10:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Miten lomautettu työntekijä kutsutaan takaisin töihin? Voiko lomautuksen päättää suunniteltua aiemmin? Voiko määräaikaisia lomautuksia edelleen jatkaa? Voiko kokoaikaisen lomautuksen muuttaa osa-aikaiseksi? Entä jos joudun irtisanomaan? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa.

Tietoiskussa käsitellään lomauttamista koskevia ajankohtaisia kysymyksiä ja lainsäädännön muutoksia.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kouluttajana asiantuntija Atte Rytkönen, Suomen Yrittäjät


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana. Tietoisku on avoin kaikille yrittäjille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity