Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jaksamisen työpajat

Jaksamisen työpajat

Aika

29.9.2020 | 18:00

Paikka

Teams-etäyhteys
Etäkoulutus

Tavoitteena on auttaa sinua yrittäjä jaksamaan paremmin sekä arjessa että työssä. Saat uusia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun. Osaat kyseenalaistaa ajattelua ja toimintamalleja. Verkostoidut toisten yrittäjien kanssa ja opit näkemään asioita toisella tavalla.

Työpajat on tarkoitettu niille yrittäjille, jotka kokevat joskus voimattomuutta ja ahdistusta yrittäjänä olemisesta. Toisin sanoen meille kaikille. Ainoa edellytys on yrittäjyys ja usko siihen, että hyödyt asioiden läpikäymisestä ryhmämuotoisesti.

Toteutus:
Työpajoja on neljä kappaletta sekä jokaiselle työpajaan osallistujalle on vielä lisäksi henkilökohtaista sparrausta tarjolla yksi kerta. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta yrittäjää. Työpajat toteutetaan etäyhteydellä ja henkilökohtainen tapaaminen mahdollisuuksien mukaan "livenä".

Sitoutuminen:
Osallistujan tulee sitoutua tapaamisiin. Jokaisen osallistujan panos on tärkeä parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

Tapaamiset Teamsillä:
Työpajojen ajankohdat 29.9., 6.10., 13.10. ja 20.10. Työpajawebinaarit alkavat klo 18.00. Henkilökohtaiset tapaamiset sovitaan ensimmäisellä kerralla. Henkilökohtaiset tapaamiset yrityksissä, jos suinkin mahdollista.

Työpajat ja henkilökohtainen sparraus ovat maksuttomia osallistujille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 27.9. täältä >> tai , p. 050 471 5778.
Osallistumislinkki toimitetaan sähköpostitse viimeistään ensimmäisenä tapaamispäivänä.

Kouluttajana psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja Hannu Urjanheimo. Hannulla on alalta työkokemusta yli 30 vuotta, hän toimii työnohjaajana ja yrittäjänä.

 

 

Katso myös:

VALO-hankkeen webinaari: Yrittäjän jaksaminen poikkeusoloissa – tunnista hälytysmerkit!