Etsi

Emergency banner

koulutustilaisuus

Lomautusmenettely ja lomauttamisen ajankohtaisia kysymyksiä

Lomautusmenettely ja lomauttamisen ajankohtaisia kysymyksiä

Aika

16.6.2020 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mitä lomautuksella tarkoitetaan? Voiko määräaikaisessa työsuhteessa olevan työntekijän lomauttaa? Voiko sairauslomalla olevan työntekijän lomauttaa? Miten lomauttamisesta tulee ilmoittaa työntekijälle? Voiko ja miten lomautuksen keskeyttää, jos töitä on tilapäisesti tarjolla? Voiko työnantaja määrätä lomautetun työntekijän vuosilomalle? Mitä pitää huomioida, jos työntekijä irtisanoutuu tai jos työnantaja irtisanoo työntekijän lomautuksen aikana?​ Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä koulutuksessa.

Koulutuksessa käsitellään lomautusmenettelyä ja samassa yhteydessä sivutaan asiaan liittyviä määräaikaisia lainsäädäntöuudistuksia.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kouluttajina neuvontalakimies Iivari Järvinen ja lakineuvoja Karol Ruutu, Suomen Yrittäjät

Varatuomari Iivari Järvinen on toiminut työoikeusjuristina kahdentoista vuoden ajan ja Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019 neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä. Hänellä on myös neuvottelukokemusta työmarkkinajärjestöistä. Lakimies Karol Ruutu on toiminut Suomen Yrittäjissä kolmen vuoden ajan tarjoten neuvonantoa yrittäjille pääasiassa työsuhdejuridiikkaan liittyvissä asioissa. ​

Koulutus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa neuvontahanketta, joka palvelee pienyrittäjiä työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Neuvonnan verkkosivut löydät täältä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana. Tietoisku on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity