Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

mies voimistelee hyvinvointia arkeen

Ajanhallinta

Ajanhallinta

Aika

4.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Mistä tehokas ajanhallinta muodostuu? Mihin aikasi menee? Mitä voisit muuttaa ajankäytössäsi? Mitkä ovat aikavarkaasi?

Koulutus keskittyy seuraaviin teemoihin

  • Henkinen painolasti
  • Fyysinen jaksaminen
  • Aikavarkaat
  • Päiväaikataulun laatimisen vinkit
  • Yleisiä vinkkejä ajankäyttöön
  • Uuden ajankäyttösuunnitelman laatimisen vinkit

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat parantaa ajanhallintaansa ja saada enemmän aikaan käytettävissä olevalla ajalla.

Kouluttajana yrittäjä, toimitusjohtaja, KtM Leena Manninen, New Focus Oy

Leena Manninen on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006 kouluttaen ja valmentaen mm. ajanhallintaa niin yrittäjille kuin työntekijöille. Leena on toiminut myös 12 vuotta opettajana Jyväskylän yliopiston Avoimessa yliopistossa ja sen yhteistyöoppilaitoksissa opettaen henkilöstöjohtamisen eri osa-alueita sekä kehitysprojektien suunnittelua ja johtamista. Ajanhallinta aiheena on Leena sydäntä lähellä ja hänen koulutuksensa ovat käytännönläheisiä, sisältävät paljon esimerkkejä ja antavat ajattelemisen aihetta kunkin omaan arjesta selviytymiseen.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity