Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nuoret ottavat selfietä

Mainosta Instagramissa

Mainosta Instagramissa

Aika

23.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Instagram on monen suomalaisen suosima sosiaalisen median kanava ja yhä useampi yrityskin on ymmärtänyt Instagramin potentiaalin mainoskanavana. Tässä koulutuksessa opit tekemään kanavaystävällistä ja käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa Instagramissa.

Koulutuksen sisältöä

  • Millaisia julkaisuja kannattaa tehdä uutisvirrassa
  • Millaiset julkaisut toimivat Instagram Storyssä
  • Miten toteuttaa mainoksia Instagramiin Facebookin Mainosten hallinta -työkalulla

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat oppia toteuttamaan mainontaa Instagramissa.

Kouluttajana Creative Consultant Lotta Kinnunen, LM Someco Oy

Konseptoitua sisältöä, kohderyhmäymmärrystä ja käytännön tekemistä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen etä- ja lähivalmentajana. Englannista haettu syventyminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla näkyvät Lotan valmennuksissa erityisesti asiakas- ja sisältökeskeisyytenä.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

 

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity