Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM SUONENJOKI: Näin onnistut somessa! Tee timanttista sisältöä (digitrainer)

YOM SUONENJOKI: Näin onnistut somessa! Tee timanttista sisältöä (digitrainer)

Aika

3.11.2020 | 9:00 - 12:30

Paikka

Suonenjoki

Hinta

Hinta: 250 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstömäärä 1-249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 500 € / muu osallistuja
Koulutus

Oletko päättänyt panostaa yrityksesi somenäkyvyyteen tai haluaisitko tehdä asiakkaita kiinnostavia sisältöjä? Et kuitenkaan ole päässyt aloittamaan kaiken kiireen keskellä, tai et vielä tiedä miten se tehdään? Ei hätää, tässä koulutuksessa opastamme käytännönläheisesti tekemään helppoja somesisältöjä, jotka houkuttavat ja koukuttavat sekä sinut että asiakkaasi. 

Koulutuksessa perehdymme keskeisiin somekanaviin, etsimme oikeat asiakaskohderyhmät, teemme kanssasi konkreettisen somesuunnitelman (somen vuosikalenteri) ja laadimme työkalut, jotka ohjaavat sinua tekemään suunnitelmallista, houkuttavaa ja kustannustehokasta somesisältöä. Tämän lisäksi saat paljon käytännönläheisiä vinkkejä, ja pääset itse tekemään ja kokeilemaan uutta.  

Koulutuksen jälkeen: 

  • tunnistat oikeat asiakkaasi 
  • osaat tehdä kiinnostavaa, brändillesi sopivaa sisältöä 
  • osaat ottaa kuvia, jotka toimivat hyvin somessa 
  • löydät oman persoonallisen tyylisi toteuttaa sisältöjä 
  • saat lisää seuraajia ja asiakkaita 
  • sinulla on käytössäsi somen vuosikalenteri  

Koulutus keskittyy somesisältöihin ja -suunnitelmaan. Koulutus soveltuu hyvin niille, joilla on jo perusosaamista sosiaalisen median käytöstä ja työkaluista, mutta haluavat täydentää osaamistaan sisällöntuotannossa. Jos sinulla ei vielä ole kokemusta, ei hätää, sparraamme sinut someosaajaksi. 

Ensimmäinen sometrainer-koulutuspäivä on sovittu, mutta jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kanssa yhdessä. Valmennus sisältää yht. 14 h. 

KOULUTUSPÄIVÄ: ALOITUS SUONENJOKI, TI 3.11.2020 KLO 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta) 

ILMOITTAUTUMISET MA 26.10.2020 MENNESSÄ:  bit.ly/TimanttistasisältöäSjoki 

Hinta: 250 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstömäärä 1-249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 500 € / muu osallistuja

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia 4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: Minna Sutinen, Maarit Sinikangas | Projectico Oy 
Kouluttajat ovat markkinoinnin, viestinnän ja luovan alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus yritysten kehittämisestä, brändin rakentamisesta, markkinoinnista ja digitaalisesta liiketoiminnasta.  

LISÄTIETOJA:  Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki,  ,  040 141 7494 
Kouluttaja: Minna Sutinen,  , 050 5451492