Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kampaamo_yksinyrittajatuki

Tietoisku kustannustuesta

Tietoisku kustannustuesta

Aika

6.7.2020 | 13:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta. Tietoiskun aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Puhujina Valtiokonttorin asiantuntijat, jotka antavat konkreettista neuvontaa ja opastusta siitä, kuinka kustannustukea haetaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätietoa kustannustuesta löydät Suomen Yrittäjien koronasivustolta sekä Valtiokonttorin verkkosivuilta. Tallenteen Valtiokonttorin aiemmasta (30.6.2020) kustannustukiwebinaarista löydät täältä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksen jälkeen. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana. Livenä koulutusta mahtuu seuraamaan 500 ensimmäisenä webinaarialustalle mukaan liittyvää.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity