Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Miten hyödynnät hakukoneita markkinoinnissa - Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi

Miten hyödynnät hakukoneita markkinoinnissa - Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi

Aika

28.8.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

SEO eli hakukoneoptimointi ja SEM eli hakukonemarkkinointi ovat kustannustehokkaimpia digitaalisen markkinoinnin keinoja. Tämä 75 minuutin kaikille avoin ja maksuton koulutus avaa molempia käsitteitä sekä antaa perusvalmiudet aloittaa verkkosivujen sisällön optimointi hakukoneille sekä hakukonemarkkinointi.

Koulutuksen sisältöä

  • Mitä SEO ja SEM tarkoittavat
  • Miten hakukoneita voi hyödyntää markkinoinnissa
  • Miten mitata tuloksia ja onnistumista

Osallistuminen ei edellytä syvällistä digitaalisen markkinoinnin osaamista. Kouluttajana toimii Grow with Googlen valtuuttama kouluttaja Jani Rikkola.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity