Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Maahan muuttaneiden yrittäjien on vaikeampi saada tietoa yrittäjyydestä kuin suomalaistaustaisten.

Miten onnistua hakukonemainonnassa: Google Ads

Miten onnistua hakukonemainonnassa: Google Ads

Aika

15.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomalaiset hakevat jatkuvasti tietoa hakukoneista. Huolehtiaksesi yrityksesi näkyvyydestä Googlen haussa, voit tukea sitä tekemällä Google Ads -hakukonemainontaa. Tässä kaikille avoimessa ja maksuttomassa etäkoulutuksessa käsitellään Google Ads -mainonnan perusteita: miksi mainonta kannattaa, miten pääset alkuun ja kuinka mittaat onnistumista.

Koulutukseen osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista hakukonemainonnasta. Tämä koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoimintansa tehostamisesta digitaalisen mainonnan työkaluja hyödyntäen. Kouluttajana toimii Grow with Googlen valtuuttama kouluttaja Jani Rikkola.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity