Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Aika

28.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Harkitsetko verkkokaupan perustamista tai haluaisitko oppia, miten saat enemmän tehoja verkkokaupastasi? Tämä maksuton ja kaikille avoin etäkoulutus käy tiiviisti läpi, kuinka päästä alkuun verkkokaupan kanssa.

Koulutuksen sisältöä

  • Verkkokauppa Suomessa
  • Oman alan markkinatutkimuksen teko
  • Oman verkkokaupan aloittaminen

Koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut verkkokaupasta. Aiempaa digitaalisen liiketoiminnan tai verkkokaupan osaamista ei tarvita. Koulutuksen vetää Grow with Googlen valtuuttama kouluttaja Jani Rikkola.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity