Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Myynnillinen tuotteistaminen – avain tuottavampaan myyntiin

Myynnillinen tuotteistaminen – avain tuottavampaan myyntiin

Aika

20.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Tuotteistaminen on keskeinen osa myyntiä. Ilman tuotteistamista asiakas ei välttämättä tiedä, mitä on ostamassa, eikä myyjä välttämättä osaa selkokielisesti kertoa, mitä on myymässä. Myynnin tarjonta ei silloin ole asiakasta kiinnostavassa muodossa. Lisäksi tuotteet eivät erotu kilpailijoista. Asiakkaat eivät vain tunnista, mitä hyötyä heille on tarjotusta tuotteesta/palvelusta, kun kaikki tarjoavat samaa. Tuotteistamisen avulla myös myytävä palvelu saadaan siten konkreettiseksi ja näkyväksi. Vaikka tuotteistaminen on erityisen tärkeää palvelujen myyn­nissä, on se tärkeää myös tuotteiden myynnissä.

Kun tuote tai palvelu on tuotteistettu oikein, asiakas tietää, mitä hän on ostamassa, mistä hän on maksamassa, mitä hyötyä hän saa sekä minkä hänen ongelmistaan palvelu tai tuote ratkaisee. Tuot­teis­tamisen ansiosta asiakas saa kiinnostavan mielikuvan tarjotusta, ja hänen on yksinkertaisesti myös helpompi ostaa. Asiakkaan ostopäätös on aina tunnepäätös. Tuotteistamisen avulla luodaan päätökseen vaikuttavia myönteisiä tekijöitä myös tunnetasolla.

Koulutuksesta saat tiiviin paketin tietoa ja työkaluja oman tarjontasi myynnilliseen tuotteistamiseen.

Koulutuksen sisältöä:

 • Mitä on myynnillinen tuotteistaminen
  • miksi oma tarjonta kannattaa tuotteistaa
  • mitä voi ja kannattaa tuotteistaa
  • mikä tuotteistamisessa on oleellista
 • Miten tuotteistaa käytännössä
  • kohdenna myyntisi ja ryhmittele asiakkaat oikein
  • miten oma tarjonta kannattaa paketoida
  • mikä on palvelun / tuotteen nimen merkitys
 • Miten hyödyntää tuotteistamista myynnissä ja markkinoinnissa
  • käytännön esimerkkejä ja vinkkejä

Kouluttajana yritys- ja muutosvalmentaja Jarmo Selin, SelinSelin®

Jarmo Selin on toiminut yrittäjän ja valmentajana/kouluttajana yli 30 vuotta. Hän on vetänyt monia myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen kehittämis- ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea ja auttanut lukuisia eri alan yrityksiä ja yrittäjiä saamaan uutta potkua tekemiseensä. Hän on myös kirjoittanut kirjoja, äänikirjoja, artikkelisarjoja ja eOppaita myynnistä ja johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity